Se C64:n kehnompi Ninja sai tuunatun version

Commodore 64:lle ilmestyi useita tekstiseikkailupelejä, jotka olivat kuin olisi lukenut hyvää kirjaa.

Esimerkiksi Zork, kirjasarjan pohjalta tehty The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy ja monet muut Infocomin julkaisemat pelit tarjosivat tekstin kautta maailman, johon pystyi uppoutumaan eri tavalla kuin moniin yksinkertaisiin C64-peleihin.

Commodore 64:n ninjapeleistä se tunnetuin on tietenkin The Last Ninja, mutta ennen sitä – vuonna 1984 – ilmestyi Softgoldin tekstiseikkailu Ninja. Se oli lähinnä surullisenkuuluisa viritelmä, joka saattoi toki tuohon aikaan hämmästyttää “digitoidulla puheellaan”.

Hokuto Force on kuitenkin palannut Ninjan pariin ja tehnyt siitä tuunatun version C64:lle – sen voi ladata täällä.

Dan Warren pelasi taannoin peliä:

Jaa artikkeli: