Tänään elokuvateattereissa: King Kongin paluu

Ennen Jurassic Parkin aikaa, monelle se suurin ja mahtavin oli tietenkin King Kong.

Legendary luo parhaillaan MonsterVerse-elokuvasarjaa, joka aloitettiin vuoden 2014 Godzilla-leffalla.

Tänään valkokankaille saapuvan Kong: Pääkallosaari -elokuvan on ohjannut Jordan Vogt-Roberts ja tähtikaartiin kuuluvat Tom HiddlestonJohn GoodmanSamuel L. Jackson ja Brie Larson.

Synopsis kuuluu seuraavasti:

Seikkailu kokoaa yhteen ryhmän tiedemiehiä, sotilaita ja seikkailijoita, jotka lähtevät tutkimaan aiemmin kartoittamatonta Tyynenmeren saarta. Saari paljastuu uskomattoman kauniiksi, mutta vaaralliseksi. Kadotettuaan yhteyden ulkomaailmaan ryhmä uhmaa kohtaloaan astumalla mahtavan Kongin valtakuntaan – ja aloittaa lopullisen taistelun ihmisen ja luonnon välillä. Kun tutkimusmatkasta tulee selviytymiskamppailu, täytyy joukkion taistella paetakseen alkukantaisesta paratiisista, jonne ihmisyys ei kuulu.

Katso traileri alta:

Jaa artikkeli: