Atarin uusi pelituote onkin vain brändiyhteistyö

Atari hehkutti tammikuussa uutiskirjeessään, että tulossa on täysin uusi pelituote. Mukana hehkutuksessa oli Gameband-brändi, minkä perusteella tuotteen arveltiin olevan jonkinlainen ranteeseen sijoitettava pelikone.

Nyt tuote on Slash Gearin mukaan paljastettu, mutta Atari on mukana projektissa pikemminkin vain yhtenä yhteistyökumppanina.

Aiemmin Minecraft-USB-rannekkeen tehnyt FMTwo Game Inc. hakee joukkorahoitusta uudelle monipuolisemmalle Gameband-älykellolle.

Atari-versiossa on mukana viisi suoraan rannekkeessa pelattavaa klassikkoa Breakout, Pong, Centipede, Asteroids ja Crystal Castles. Lisäksi tarjolla on ihan tavallinen Gameband ja Terraria-pelille omistettu versio.

WiFi- ja Bluetooth-yhteydellä varustettu älykello sisältää Qualcomm Snapdragon Wear 2100 1.2GHz quad-core -prosessorin ja 1,63-tuumaisen AMOLED-kosketusnäytön. Lataus suoritetaan USB-C-portin kautta ja käyttöjärjestelmänä on kustomoitu Android Marshmallow. Älykello on yhdistettävissä niin Android- kuin iOS-ympäristön kännyköihin.

Gameband hakee joukkorahoitusta parhaillaan Kickstarterin kautta ja se on artikkelin kirjoitushetkellä miltei jo saavuttanut tavoitteensa 75 000 dollaria.

Katso Gameband-esittely alta:

Lähde: Slash Gear

Jaa artikkeli: