Toukokuussa ilmestyvästä Pirates of the Caribbean -elokuvasta uusi traileri

Vuonna 2003 startannut Pirates of the Caribbean etenee jo viidenteen osaansa.

24. toukokuuta 2017 ilmestyvän Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge (tunnetaan myös nimellä Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) -elokuvan ovat ohjanneet Joachim Rønning ja Espen Sandberg.

Johnny Depp jatkaa Jack Sparrow’n roolissa, Orlando Bloom palaa kuvioihin ja muita tähtiä ovat mm.  Kaya ScodelarioJavier Bardem ja Geoffrey Rush.

Kovia kokenut kapteeni Jack on taas pulassa, kun hengenvaaralliset aavepiraatit kammottavan kapteeni Salazarin (Bardem) johdolla onnistuvat pakenemaan Bermudan paholaiskolmiosta tarkoituksenaan tehdä selvää kaikista merirosvoista – erityisesti Jackista.

Super Bowlin yhteydessä ilmestyi elokuvan uusi traileri:

Jaa artikkeli: