Julkaisematta jääneen Total Recall -pelin demo muutettiin pelattavaksi

Vuonna 1990 elokuvateattereihin saapunut Total Recall on yksi parhaiten muistetuista Arnold Schwarzenegger -klassikoista.

Philip K. Dickin tarinaan perustuvasta elokuvasta tehtiin luonnollisesti myös videopeli, joka ilmestyi Commodore 64:lle, ZX Spectrumille, Amstrad CPC:lle, Amigalle ja Atari ST:lle. Lisäksi NESille ilmestyi muista huomattavasti eroava peli.

Ocean Software oli palkannut ZX Spectrumin pelin tekijäksi Paul Houbartin, jonka työnlaatu ei miellyttänyt julkaisijaa. Tekijäksi pestattiinkin toinen tiimi, joka teki pikavauhtia lopullisen peliversion.

Houbartin versiosta oli ehditty tuomaan julki demo, jota ei kuitenkaan voinut pelata. Adrian Singh on nyt työstänyt demon koodista pelattavan version!

Tältä näytti ZX Spectrumille lopulta ilmestynyt Total Recall:

Jaa artikkeli: