HBO Nordic -suoratoistopalvelun helmikuun uudet tv-sarjat

HBO Nordic -suoratoistopalvelun helmikuu käsittää mm. uudet HBO-sarjat Big Little Lies ja Crashing.

Liskäsi katsottavaksi tulee Grimm-sarjan kaikki jo päättyneet tuotantokaudet.

HALFWORLDS
2. kausi ensi-illassa 1.2. alkaen

Uudella kaudella Jakartan kuhisevat tiet ja syrjäkujat vaihtuvat Bangkokin valoisiin katuihin. Uusi tarina vie katsojat määrätietoisen tutkijan Julietin mukana keskelle ihmisten keskuudessa elävien demonien salattua maailmaa, kun Juliet etsii muinaista, mahtavaa voimaa sisällään pitävää esinettä. Sarjan on HBO Asian alkuperäistuotantoa ja sen 2. kausi koostuu kahdeksasta puolen tunnin mittaisesta jaksosta.

GRIMM
Kaudet 1-5 tulevat saataville 1.2.

Portlandilaisetsivä Nick Burkhardtille selviää, että hän polveutuu muinaisesta vartijoiden suvusta. Heidät tunnetaan nimellä Grimm ja he pystyvät näkemään yliluonnollisia olentoja. Nickin vastuulla on säilyttää tasapaino ihmisten ja Weseneiksi kutsuttujen myyttisten olentojen välillä, ja niin tehdäkseen hänen on taisteltava monia vaarallisia olentoja vastaan. Apua Nick saa Wesen-ystävältään ”isolta pahalta sudelta” Monroelta, työpariltaan Hank Griffiniltä ja tyttöystävältään Juliette Silvertonilta.

HELL ON WHEELS
5. kausi, osa 1 (jaksot 1-7) tulee saataville 1.2.

AMC-kanavan suositun sarjan päätoskauden tapahtumat sijoittuvat Kaliforniaan ja Wyomingiin, jossa kilpajuoksu Amerikan ensimmäisen mantereen halki kulkevan junaradan valmistumiseksi käy kiivaana. Cullen Bohannon siirtyy kilpailevan junayhtiön palvelukseen, kun sen kehittäjä lupaa Culleninlle löytää tämän perheen. Päätöskausi koostuu 14 jaksosta, jotka esitetään kahdessa osassa. Kauden loput jaksot tulevat saataville myöhemmin tänä vuonna.

HALT AND CATCH FIRE
3. kausi tulee saataville 10.2.

AMC-kanavan kiitellyn sarjan 3. kausi sijoittuu vuoteen 1986. Mutinyn toiminta on siirtynyt Teksasista Piilaaksoon, ja Cameron ja Donna yrittävät kehitellä ideaa, jolla yritys saataisiin mukaan peliin. Heidän keskinäinen suhteensa joutuu kuitenkin koetukselle uusien yhteistyökuvioiden myötä. Samalla Gordon etsii paikkaansa vaimonsa yrityksestä ja Joe McMillan rakentaa omaa valtakuntaansa Piilaksoa kohahduttaneen rohkean pelinsä ansiosta, ja päätyy näin takaisin osaksi entisten yhteistyökumppaniensa elämää.

GIRLS
6. kausi ensi-illassa 13.2. alkaen

He ovat kulkeneet pitkän matkan. Hannah, Marnie, Jessa ja Shoshanna palaavat viimeistä kertaa, sillä nyt on aika kasvaa aikuisiksi. Päätöskauteen siirrytään edellisen kauden jännittyneistä ja ei-niin-iloisista tunnelmista. Uusissa jaksoissa nähdään monia vierailevia tähtiä, kuten Riz Ahmed (The Night Of; saatavilla HBO Nordicilla), Annie Q. (The Leftovers; saatavilla HBO Nordicilla) ja Matthew Rhys (Perhesiteet). Nyt päättyvällä sarjalla on ollut suuri kulttuurillinen vaikutus, ja sitä on kuvailtu ”sukupolvensa ääneksi”.

LAST WEEK TONIGHT WITH JOHN OLIVER
4. kausi ensi-illassa 14.2. alkaen

HBO:n viikoittainen keskusteluohjelma jatkuu uusin jaksoin. Puolituntisessa ajankohtaisohjelmassa arvostettu juontaja John Oliver käsittelee omaleimaisella otteellaan viikon kiinnostavimmat yhteiskunnalliset, poliittiset ja eksistentiaaliset aiheet, jotka askarruttavat meitä kaikkia. Sunnuntaisin suorana kuvattavat jaksot tulevat katsottavaksi HBO Nordicilla tiistaisin.

BIG LITTLE LIES
7-osainen minisarja ensi-illassa 20.2. alkaen

Liane Moriartyn menestyskirjaan perustuva, mustan komedian sävyttämä draamasarja kertoo odotusten vastaisen tarinan kolmesta ekaluokkalaisen äidistä, joiden näennäisen täydellinen elämä alkaa murentua murhan jälkimainingeissa. Minisarjan on luonut moninkertainen Emmy-voittaja David E. Kelley (L.A. Law, Rooman sheriffi, Ally McBeal, Oikeus ja kohtuus). Sarjan tähtikaartiin lukeutuvat Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Alexander Skarsgård, Laura Dern, Zoë Kravitz, Adam Scott, James Tupper ja Jeffrey Nordling.

BILLIONS
2. kausi ensi-illassa 20.2. alkaen

Billionsin pääosissa nähdään Emmy- ja Golden Globe -voittajat Paul Giamatti ja Damian Lewis. Latautunut syyttäjä Chuck Rhoades yrittää saada rahastomiljardööri Bobby ”Axe” Axelrodin vastuuseen sisäpiirikaupoista. Sarjan toisella kaudella henkilöhahmot yrittävät pitää kiinni vallastaan muuttuvassa maailmassa, ja miesten välinen mittelö kohoaa nopeasti henkilökohtaiseksi valtataisteluksi, josta molemmat joutuvat maksamaan kovan hinnan.

CRASHING
1. kausi ensi-illassa 20.2. alkaen

Pete Holmesin ja Judd Apatow’n HBO:lle luoman uuden komediasarjan päähahmo on menestyksekkään stand up -koomikon urasta haaveileva Pete, joka eräänä päivänä yllättää Jessica-vaimonsa toisen miehen seurasta. Pete pakenee New Yorkiin keskelle sen kovaa ja rosoista viihdemaailmaa, ja toisten ihmisten sohville. Sarjassa nähdään Holmesin ohella Peten vaimoa esittävä Lauren Lapkus ja tämän rakastajaa näyttelevä George Basil. Sarjassa vierailee myös joukko maineikkaita koomikoita, kuten Dave Attell, Sarah Silverman ja Jim Norton, joiden kaikkien komediaspesiaalit löytyvät myös HBO Nordicilta.

VICE
5. kausi ensi-illassa 25.2. alkaen

Emmy-palkitun viikoittaisen uutismakasiiniohjelman uudet jaksot vievät katsojat paikkoihin ja olosuhteisiin, joita ei nähdä missään muualla. Nyt alkavalla 5. kaudella nähdään peräti 30 jaksoa, eli 12 jaksoa enemmän kuin aiemmalla kaudella. Sarjaa juontavan Shane Smithin lisäksi vastaavina tuottajina toimivat Bill Maher, Eddy Moretti ja Josh Tyrangiel. CNN:n Fareed Zakaria toimii konsultoivana tuottajana.

Lähde: HBO Nordic -tiedote

Jaa artikkeli: