Haastattelimme maailman suurinta He-Man-fania – tekee itse jatkoa vanhalle animaatiosarjalle

James Eatock tunnetaan ehkäpä maailman suurimpana Masters of the Universe -maailman fanina. 39-vuotias britti on tehnyt valtavasti erilaista fanimateriaalia He-Maniin liittyen.

Nyt hän on alkanut työstää ehkä kunnianhimoisinta projektiaan koskaan. Hänen tavoitteenaan on syyskuun alkuun mennessä tuottaa uusi jakso alkuperäiseen Masters of the Universe -animaatiosarjaan. Kaiken on tarkoitus näyttää samalta kuin 80-luvulla Filmationin tuottamassa tv-sarjassa.

Turbovisio tavoitti juuri työn alkamiseen valmistautumassa olleen Eatockin.

Eatock ei myönnä, että hänellä olisi sinänsä paineita projektistaan.

– Uskon, että brändin kanssa tehnyt työni on jo osoittanut, että tulen tekemään parhaani, jotta jakso tekisi oikeutta Filmationin tuotannolle, Eatock tuumii Turbovision haastattelussa.

– Animaatio ei tule pilkkaamaan hahmoja tai laittamaan heille suuhun vuorosanoja, jotka eivät sovi heille. Hyödynnän alkuperäisen sarjan animaatiota ja se tulee näyttämään ja kuulostamaan aivan samalta kuin alkuperäinen!

Jakson nimi on The Return of Faker. 80-luvulla ilmestynyt Faker-figuurihahmo oli sininen, mutta animaatiosarjassa jouduttiin tuotantoteknisistä syistä käyttämään He-Manin hahmoa uudelleen Fakerina.

Eatockin mielestä Faker onkin yksi hukatuimmista hahmoista Masters of The Universessa.

– Hän oli myös hahmo, jonka alkuperä oli sekava jokaikinen kerta, kun hän esiintyi eri yhteyksissä. Henkilökohtaisesti pidän ideasta robottimaisena, sini-ihoisena He-Manin kaksoisolentona, Eatock sanoo Turbovisiolle.

– Filmation hukkasi tilaisuutensa kertoa mahtavan tarinan tällä hahmolla. Tiedän, että monet ovat halunneet nähdä oikeanlaisen Fakerin televisiossa. Minä haluan tuoda sen eloon oransseilla hiuksilla ja aniliininpunaisella haarniskalla.

James Eatock on julkaissut seuraavat kuvat esimakuna tulevasta:

Jaa artikkeli: