PlayStation 4 -peliuutuudet viikolla 47 / 2020 – mm. Serious Sam Collection luvassa

PlayStation 4 -peliuutuudet tällä viikolla:

17.11. Mars Horizon

In Mars Horizon, you take control of a major space agency, leading it from the dawn of the space age through to landing astronauts on Mars. Guide your agency through the space race and write your alternate history of space travel – any of the agencies can be the first to land on The Moon if you make the right choices. Manage the numerous challenges faced then and now:

17.11. Serious Sam Collection

Experience one of the most explosive shooter game series of all time as you save the world from a merciless alien invasion. Visit the ruins of ancient Egypt and roam through the vivid arenas of South America fighting seemingly never-ending hordes of enemies using an extremely destructive arsenal including shotguns, heavy lasers, rocket launchers, a huge cannon and an iconic minigun.

17.11. Five Dates

Five Dates is an interactive rom-com about the unpredictable world of digital dating. With five potential female matches, Vinny explores whether compatibility, chemistry and connection is still possible in a world where physical touch is no longer an option.

19.11. Poker Club

Elä pokerin ammattilaisen elämää ennennäkemättömän mukaansatempaavassa pokerisimulaatiossa, jossa on Ultra HD 4K -kuva ja huikea säteenseuranta. Liity huipulle matkaavien verkkopelaajien yhteisöön ja seuraa kehitystäsi yli kymmenessä Texas Hold’em -turnaustilassa. Oletpa kokenut pokerin ammattilainen tai aloittelija, voit hioa taitojasi ja tavoitella suuria voittoja.

19.11. Bridge Constructor: The Walking Dead

Prepare for the ultimate mashup experience! Bridge Constructor: The Walking Dead combines the legendary and challenging puzzle gameplay of Bridge Constructor with the post-apocalyptic zombie universe of AMC’s The Walking Dead.

20.11. Sakuna: Of Rice and Ruin

Hemmoteltu sadonkorjuun jumalatar Sakuna karkotetaan taivaallisen ylellisestä kodistaan saarelle, joka on täynnä demoneja. Kesyttämättömän villissä erämaassa Sakunan on löydettävä itsestään uudella tavalla se, minkä hän on soturijumalan ja sadonkorjuun jumalattaren tyttärenä ottanut itsestäänselvyytenä. Hänen on kestettävä sääolosuhteet, taisteltava hirviöitä vastaan ja kasvatettava riisiä, johon hänen voimansa perustuu. Sakunalla on tässä pelottavassa paikassa seuranaan suojelijansa Tama ja joukko maanpakoon ajettuja ihmisiä. Tämän odottamattoman joukkion on voimansa yhdistäen kesytettävä sekä Hinoe-saaren maaperä että demonit.

20.11. Micetopia

Welcome to the medieval, magical kingdom of Micetopia, where mice live in freely an idyllic country village. Unfortunately as the story begins forces of evil have taken away all the mice except for the one elder remaining. Can you become the hero of Micetopia and save your villagers from the dark minions?

20.11. Katamari Damacy Reroll

Keinoja kaihtamaton tuuppaajaprinssi laittaa taas kaiken pyörimään! Kun Kosmoksen kuningas tuhoaa vahingossa kaikki tähdet taivaalta, hän määrää piskuisen prinssipoikansa palauttamaan tuikkeen takaisin taivaalle. Lähde Kosmoksen kuninkaan ja prinssin kanssa hulvattomalle seikkailulle, jolla he yrittävät palauttaa tähdet, sekä kotona että matkalla – nyt täysteräväpiirtona!

Jaa artikkeli: