Xbox One -peliuutuudet – viikko 46 / 2020 – mm. Gears Tactics, Tetris Effect: Connected ja Call of Duty: Black Ops Cold War

Xbox One -peliuutuudet tällä viikolla:

10.11. Evergate

Evergate is a haunting 2D puzzle-platformer set in a stunning hand-drawn vision of the Afterlife with an original score recorded by a live orchestra. Navigate 85 challenging stages and unleash the extraordinary powers of the genre-defining ‘Soulflame’ to help a lost soul reincarnate on earth!

10.11. The Falconeer

The Falconeer on avoimen maailman ilmataistelupeli, jossa on kiihkeitä ilmataisteluita ja mystisen, avoimen The Great Ursee -maailman syvällistä tutkimista.

10.11. Gears Tactics

Gears Tactics on kiivas ja vuoropohjainen strategiapeli, joka perustuu yhteen kehutuimmista toimintapelisarjoista – Gears of War. Olet alakynnessä ja käyt eloonjäämistaistelua, värvää ja komenna joukkoasi metsästääksesi hirviöitä luovaa vihollisjohtajaa.

10.11. Liftoff: Drone Racing

Become a skilled drone racing pilot in Liftoff: Drone Racing! The game challenges you to start a fast paced from backyard to pro track drone racing pilot career, either solo in the single player or together with others in the online multiplayer mode.

10.11. XIII

XIII is a remake of the cult first-person action game that was initially released in 2003. You play as “XIII”, a man without an identity, in a solo campaign with numerous twists and turns. Inspired by the eponymous graphic novel, the game features a completely reinvented and unique cel-shading design. In XIII, players can also take part in fierce multi-player fights.

10.11. Destiny 2: Beyond Light

Europa-kuun rintamalla on monia kadotettuja salaisuuksia menneisyydestä, kuten Stasiksen synkkä voima. Pyri valjastamaan tämä uusi voima salaperäisen Exo Strangerin avulla, ennen kuin Pimeyden Kell Eramis suo sen Fallen-joukoilleen. Kasvata asevarastoasi, opi käyttämään Stasista ja mene valon tuolle puolen.

10.11. Tetris Effect: Connected

Tetris Effect: Connected is the original Tetris Effect with all-new co-op and competitive online and local multiplayer modes. This is Tetris like you’ve never seen it, or heard it, or felt it before-an incredibly addictive, unique, and breathtakingly gorgeous reinvention of one of the most popular puzzle games of all time.

10.11. Fuser

From the creators of Rock Band & Dance Central comes FUSER – a nonstop virtual music festival where you control the music! Combine elements of the world’s most popular songs to create your own sound or partner with friends on epic collaborations, then share your amazing mixes and headlining performances with the world! Tilaa peli (*sponsoroitu linkki*) täällä.

10.11. Assassin’s Creed Valhalla

Olet Eivor: taistelun keskellä kasvanut legendaarinen viikinki matkalla kohti ikuista kunniaa. Tutki dynaamista avointa maailmaa, joka perustuu keskiajan Englannin brutaaliin ympäristöön. Ryöstele vihollisiasi, kehitä asutusaluettasi ja kasvata poliittista valtaasi lunastaaksesi paikkasi jumalten rinnalta Valhallassa. Tilaa peli (*sponsoroitu linkki*) täällä.

10.11. Yakuza: Like a Dragon

Ichiban Kasuga on tyypillinen yakuzan rivijäsen. Mies, johon hän luotti eniten, jätti hänet kuolemaan. Tartu Yakuza: Like a Dragonissa pesäpallomailaasi ja murra rikollisten kalloja moderniin Japaniin sijoittuvassa dynaamisissa roolipelitaisteluissa. Tilaa peli (*sponsoroitu linkki*) täällä.

10.11. Planet Coaster: Console Edition

Tervetuloa huvipuistosimulaation uuteen aikakauteen! Herätä ideasi henkiin helppokäyttöisillä työkaluilla, hallinnoi kaikkia kasvavan huvipuistoimperiumisi osa-alueita ja hyödynnä Frontier Workshopin maailmanlaajuisen luovan yhteisön parhaat luomukset. Tilaa peli (*sponsoroitu linkki*) täällä.

11.11. Sig.NULL

This is a remake and expansion of an earlier PuzzleScript game, Signal. What I thought was so brilliant about the original is that while the rules never change, the level design is such that your ability to fully comprehend and exploit those rules shifts radically over…

11.11. Vera Blanc: Full Moon

Vera Blanc is a mystery / detective game. Take on the role of Vera Blanc, a young and beautiful woman with an extraordinary power: the ability to read other people’s minds! The game plays like a visual novel / adventure game with two endings for the mystery and a collection of challenging minigames.

12.11. Just Dance 2021

Uudistetussa Just Dance 2021 -tanssipelissä on jopa 40 uutta kappaletta ja uusia universumeita, jotka tarjoavat hupia tuntikausiksi. Liity yli 120 miljoonan pelaajan joukkoon ja pidä hauskaa! Tilaa peli (*sponsoroitu linkki*) täällä.

13.11. Call of Duty: Black Ops Cold War

Räjähdysherkän 1980-luvun alun geopoliittisille taistelukentille sijoittuvan Black Ops Cold Warin yksinpelikampanjassa mikään ei ole miltä se näyttää. Kohtaa historiallisia hahmoja ja karu todellisuus, kun taistelet kylmän sodan kuuluilla näyttämöillä Itä-Berliinissä, Vietnamissa, Turkissa, KGB:n päämajassa ja muissa maailman kolkissa. Tilaa peli (*sponsoroitu linkki*) täällä.

13.11. Kingdom Hearts: Melody of Memory

Nauti KINGDOM HEARTS -sarjan musiikista aivan uudella tavalla! Melody of Memoryssa on yli 20 hahmoa, yli 140 musiikkikappaletta ja verkkomoninpeli. Uppoudu KINGDOM HEARTS -sarjan musiikkiin ja muistoihin. Tilaa peli (*sponsoroitu linkki*) täällä.

13.11. Bouncy Bob 2

Bouncy Bob 2 is a crazy couch co-op game for up to 4 players. Choose one of 12 different characters. Customize your color, choose one of 14 arenas and get ready for the ultimate bouncy bobbing.

13.11. Exit the Gungeon

Exit the Gungeon is a small, spin-off ‘dungeon climber’ immediately following the adventures of the misfit Gungeoneers.

13.11. Beat Me!

Beat Me! is a physics-based multiplayer game for up to 6 players. Play with comical fantasy characters in a wide variety of fun and surprising environments. Challenge your friends locally or beat others over the internet!

Jaa artikkeli: