Retrohenkinen pikseliseikkailupeli Beat Cop tänään PS4:lle, Xbox Onelle ja Nintendo Switchille

Maaliskuussa 2017 PC:lle ilmestynyt Beat Cop saapuu tänään pelikonsoleille!

Retrohenkinen pikseliseikkailupeli on saatavilla PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Nintendo Switchille.

Peliä kuvaillaan virallisesti seuraavasti:

EPÄSUORAA TARINANKERRONTAA JA USEITA LOPPURATKAISUJA

Joku lavasti sinut syylliseksi, eikä asia tunnu kiinnostavan muita kuin sinua. Tutki kaupunki läpikotaisin ja selvitä, kenen tekosia lavastus oli. Mitä enemmän tutkit, sitä enemmän pulmia saat eteesi. Kannattaa kuitenkin varoa, sillä joitain asioita ei koskaan pitäisi paljastaa.

80-LUVUN POLIISISARJOJEN TUNNELMAA

Oletko koskaan kuvitellut itseäsi poliisielokuvien sankarin rooliin? Tietenkin olet. Kaikkihan me olemme. Nyt sait tilaisuutesi! Ole valppaana ja pidä mielesi terävänä, mutta muista myös, että jos asialinja ei tuota tulosta, niin voit aina kolistella leukaluita vanhojen hyvien aikojen tapaan – elämmehän 80-lukua!

KENENKÄÄN ÄITI EI ARVOSTA TÄLLAISTA HUUMORIA

Ole sarkastinen tai synkkä. Ole ihan mitä haluat. Maailmassa on tuhansia naurunarvoisia asioita ja vielä enemmän asioita, joille ei ehkä pitäisi nauraa, mutta mitä sillä on väliä. Betoniviidakossa täytyy joskus tehdä kummallisiakin asioita, jos ne vähentävät stressiä.

Katso Beat Cop -traileri alta:

Jaa artikkeli: